053 – 480 24 00 info@bedrijfshypotheek.nl

Vastgoed financieren

Of u nou op zoek bent naar een vastgoed financiering voor zakelijk vastgoed via een grootbank of toch liever private investeerders? Wij helpen u graag aan een passende financiering. In eerste instantie vragen wij op basis van uw uitgangspunten een indicatieve offerte aan waarbij wij ook op voorhand aan kunnen geven op de gevraagde leensom haalbaar is. Let wel geldverstrekkers eisen altijd dat het dossier compleet moet zijn alvorens zij overgaan op financieren. Daarbij vinden wij het reuze belangrijk dat wij uw financiële situatie goed in gaart brengen waarbij er in de meeste gevallen ook naar de afgelopen jaren gekeken wordt.

Vastgoedbeleggers

Vastgoedbeleggers

Wanneer er gezocht word naar een lening voor een nieuwe financiering of toch herfinanciering zijn we altijd op zoek naar een passende oplossing. Enerzijds is natuurlijk de marktwaarde van het pand van belang maar daarnaast heb je te maken met bijkomende kosten bij een vastgoed financiering. De kosten koper tezamen met een deel van de lening welke niet gefinancierd wordt (gebruikelijk is een ltv van 65% tot maximaal 90%) zullen met eigen geld ingebracht moeten worden. Dit kan ook door een zogenoemde cash out op een bestaand pand welke de ondernemer al in bezit heeft, hier wordt dan een hypotheek op gevestigd.

Financieringsaanvraag

Hoe verloopt nou een financiering van een bedrijfspand of projectontwikkeling via onze vastgoedprofessionals? Wij starten direct met het opvragen van jaarrekeningen van de ondernemers en beoordelen deze zelf in eerste instantie. Daarnaast is het eigen vermogen van belang. Indien er een groot belang of toch kleiner belang in andere ondernemingen is gedaan dan zullen daar ook jaarcijfers van opgevraagd worden. In deze is het ook van belang om de wensen van de klant goed in beeld te krijgen en onze adviseurs adviseren onafhankelijk op kantoor of digitaal net waar je zelf voor kiest.

Bedrijfspand financiering

Of u nou wilt investeren in een bedrijfspand, projectontwikkeling, commercieel vastgoed, winkelpand, beleggingspand voor eigen gebruik van uw onderneming of toch voor de verhuur niets is onmogelijk. Vaak wordt er gekeken naar wat de ondernemers gerealiseerd hebben voordat er financieringsaanvragen lopen maar dit hoeft niet altijd het uitgangspunt te zijn. Het object zelf of het zogenoemde pand is vaak de basis voor de financieringen of herfinancieringen van de vastgoedportefeuille.

Financieren

Wanneer een ondernemer een financiering nodig heeft voor een zakelijke hypotheek is het van belang dat je als adviseur in de basis kennis hebt omtrent zakelijke vastgoedfinanciering en eventueel commercieel vastgoed. Zakelijk vastgoed financieren of herfinancieren betekent vaak omdenken voordat je over kan gaan op een lening voor het vastgoed. Hiermee bedoelen wij dat ondernemers vaak op voorhand willen weten hoeveel hypotheek zij kunnen krijgen. Alleen is het zo dat je dit vaak pas weet op het moment dat je de totale casus van de ondernemers in beeld hebt inclusief de cijfers.

Soort object

Wij financieren een alle soorten zakelijk vastgoed. Voor eigen gebruik of toch investeerders het valt allemaal samen met de marktwaarde van het pand in combinatie met de benodigde financiering. Bij een financiering vastgoed is de loan to value vaak afhankelijk van het soort vastgoed in combinatie met de voorwaarden welke gelden per geldverstrekker. Er zijn verschillende platforms waarbij investeerders enerzijds gelden investeren voor vastgoedfinanciering waarbij aan de andere kant de ondernemers de gelden kunnen gebruiken als zijnde vastgoedfinanciering.

Herfinancieren

Wanneer er sprake is van een bestaande financiering waarbij de rente afloopt van de hypotheek op het vastgoed dan komen wij graag in beeld. Meestal is er dan behoefte aan vastgoed financieren met ruime overwaarde wat in de vaststelling van de financiering veel voordelen heeft. Hoe lager het risico nu eenmaal voor de geldverstrekker is hoe gunstiger de rente van deze vastgoedfinanciering. Vaak wordt er lastig gedaan wanneer het een winkelpand betreft of toch een combinatie, via ons financiert u voor eigen gebruik of als investeerder altijd zo gunstig mogelijk in verschillende soorten vastgoed.

Vastgoedfinanciering

Indien u op zoek gaat naar een vastgoedfinanciering en u al meerdere leningen heeft lopen dan brengen wij een separate vastgoedfinanciering altijd als onderdeel van het grotere geheel van financieren in kaart. Het vastgoed daarbij zal een waarde gekoppeld moeten worden in combinatie met de al bestaande vastgoed financieren wij dit in het geheel. Een totaaladvies voor het vastgoed is hierbij gebruikelijk. Een vastgoedfinanciering vergt nu eenmaal kennis van de markt en vastgoed en dat bieden wij u vanuit bedrijfshypotheek.nl

Advies nodig over bedrijfspand financiering? Laat ons contact opnemen!

    Waarom:


    Voorkeursdatum

    Voorkeur soort afspraak

    (op basis van het beantwoorden van de vragen komt deze bij ons binnen en wordt u binnen 2 werkdagen gebeld)